Home > Vest > Zbog magle Er Srbija sletala u CG
Zbog magle Er Srbija sletala u CG

Zbog magle Er Srbija sletala u CG

Zbog magle na beogradskom aerodromu Nikola Tesla nekoliko aviona Er Srbije moralo je u četvrtak privremeno da se prizemlji na aerodrom u Podgorici.

"Jutarnji avion za Beograd je poleteo, ali je morao da se vrati jer zbog magle nije mogao da sleti u Beograd. Osim tog aviona, na naš aerodrom su preusmereni avioni iz Pariza, Beča i Ljubljane", rekao je podgoričkim Vijestima direktor Aerodroma "Podgorica" Dragan Milanović, a prenose Fonet i Blic.

"Popodne je oko 16 i 30 poleteo avion za Beograd i nakon dužeg kruženja nad Beogradom uspeo je da sleti na beogradski aerodrom. Od pet aviona kompanije Er Srbija samo taj je sleteo u Beograd, ostali su preusmereni na Niš", dodao je on. Podsetimo, u jednom od aviona koji su "prinudno" sleteli u Podgoricu bio jei Jelko Kacin, koji je na kraju, ipak stigao u beograd, ali su brojni sastanci koje je trebalo da ima juče odloženi.

Više na: b92.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top