Home > Vest > Viz er: Diskriminisani smo
Viz er: Diskriminisani smo

Viz er: Diskriminisani smo

Avio-kompanija Viz er aerodromske troškove u Beogradu mora da plaća 31 evro po putniku, a Er Srbija 14 evra manje, kaže Džon Stivenson, potpredsednik Viz era.

Izvršni potpredsednik Viz era rekao je Tanjugu da se nova šema plaćanja za Viz er primenjuje od 1. aprila, i da ta avio-kompanija treba da plaća 31 evro po putniku, a Er Srbija 14 evra manje. On je kazao da će Viz er nastaviti da održava 10 linija iz Beograda, kao i da će na njima biti smanjen broj letova i cena karata povećana između pet do 10 odsto. Stivenson je kazao da su aerodromski troškovi za Viz er porasli 40 odsto, čime je “beogradski aerodrom postao najskuplji u Viz erovoj mreži letova i jedan od najskupljih u Evropi”. U Viz eru kažu da je srpska vlada donela odluku da zaštiti i podstiče Er Srbiju, ali da ta mađarska avio-kompanija ipak neće napustiti srpsko tržište.

Više na: b92.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top