Home > Vest > RTS :: Avion pre automobila
RTS :: Avion pre automobila

RTS :: Avion pre automobila

Pilot Danijela Miletić je na obuci u Nemačkoj, Biljana Savić započela je obuku u Beču, dok će "Er Srbija" od sledećeg meseca obučavati i trećeg pilota, Ivanu Milojević, koja je na meti novinara. Prvo je položila za pilota pa je tek nakon nekoliko godina dobila dozvolu za automobil. Najnovije vesti, analize i izveštaji sa lica mesta iz Srbije, Balkana i sveta. Budite u toku sa političkim, društvenim i poslovnim trendovima

Pilot Danijela Miletić je na obuci u Nemačkoj, Biljana Savić započela je obuku u Beču, dok će "Er Srbija" od sledećeg meseca obučavati i trećeg pilota, Ivanu Milojević, koja je na meti novinara. Prvo je položila za pilota pa je tek nakon nekoliko godina dobila dozvolu za automobil.

Kompanija "Er Srbija" uskoro će imati prve žene pilote u istoriji srpske nacionalne aviokompanije. Od 6. januara, Danijela Miletić je na obuci u Nemačkoj, kako bi upravljala avionima Erbas A 319 i A 320. Druga žena pilot, Biljana Savić, započela je sličnu obuku u Beču, dok će "Er Srbija" od sledećeg meseca obučavati i trećeg pilota, Ivanu Milojević, da upravlja avionom ATR 72.

"Mislim da je ovom potezom Er Srbija pokazala da je kompanija na svetskom nivou i da može da parira svim svetskim kompanijama i u Evropi i jedva čekam da počne obuka. Nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je za ovo mesto ukazala kompanija", kaže Ivana.

 

Više na: rts.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top