Home > Vest > Direktni letovi iz Srbije ka SAD
Direktni letovi iz Srbije ka SAD

Direktni letovi iz Srbije ka SAD

Ambasador SAD Majkl Kirbi izrazio je zadovoljstvo zbog toga što je potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju i rekao da se raduje što će uskoro biti uspostavljeni direktni letovi iz Beograda za Ameriku. 

Kirbi je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem nakon potpisivanja Sporazuma rekao da mu je zaista drago što je posle mnogo rada i saradnje sa Vladom Srbije potpisan taj sporazum i podsetio da je pre godinu dana sa srpskim premijerom razgovarao o tome da je potrebno učinitti sve kako bi se došlo do današnjeg sporazuma. 

“Preduzeli smo mnogo koraka kako bi došlo do ovoga i drago mi je što smo moj tim i tim potredsednice vlade Zorane Mihajlović radili veoma dobro da bi se taj sporazum potpisao”, naveo je Kirbi. 

On je dodao da u nedelju leti za SAD, ali da će zbog nedostatka direktog leta to morati da uradi preko neke od evropskih zemalja. 

“Radujem se što ćemo u narednih godinu dana imati direktan let ka Americi pa čak i ako to ne bude Er Srbija biće mi drago da to bude neka američka aviokompanija jer će to biti dobro za obe zemlje”, naznačio je Kirbi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top