Home > Vest > Germanwings odlazi iz BGD-a
Germanwings odlazi iz BGD-a

Germanwings odlazi iz BGD-a

Prema saznanjima sajta Aviokarta, kompanija Džermanvings će leteti do Beograda samo do kraja letnjeg reda letenja a to znači i odlazak s aerodroma Nikola Tesla.

Naime, avio-kompanija Džermanvings ukinuće liniju Štutgart – Beograd s početkom zimskog reda letenja krajem oktobra, a to će značiti i da se povlači s aerodroma “Nikola Tesla”, pošto je liniju od Kelna do Beograda ukinuo pre dve i po godine.

Linija koja se ukida od oktobra se trenutno obavlja tri puta nedeljno avionom Airbus A319 sa 144 ili 150 putničkih mesta, a osim direktne veze Beograda sa Štutgartom putnicima iz Srbije omogućava i povoljne konekcije ka brojnim nemačkim i zapadnoevropskim gradovima i to po povoljnim cenama.

Poslednji let ove kompanije će biti realizovan 23. oktobra, a nakon toga putnici će do Štutgarta moći da lete jedino avionima srpskog nacionalnog avio-prevoznika Er Srbije, pre kojeg je Jat Erverjz tu liniju tradicionalno održavao decenijama.

Više na: b92.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top